Goedkoopste Energiecontract

Van loyal naar het goedkoopste energiecontract

Vroeger werden ze slapers genoemd. Nu bezigen energiebedrijven een vriendelijkere term: loyals. Hiermee doelen ze op de energieklanten die jarenlang lid blijven bij hetzelfde energiebedrijf. De tijd waarin klantloyaliteit werd beloond met scherpe tarieven is helaas voorbij. Nu dien je juist jaarlijks een nieuw energiecontract af te sluiten om het goedkoopst uit te zijn. Maar is dat niet teveel gedoe?

Word geen slaper

Het is zo langzamerhand algemeen bekend dat veel energiebedrijven enorm veel baat hebben bij ‘slapers’. Dat zijn klanten die niet meer omkijken naar hun energiecontract en jarenlang bij dezelfde energieleverancier lid blijven. Ooit een scherp energiecontact afgesloten, maar nu veel te duur uit omdat de kortingstarieven allang zijn vervallen in standaard tarieven. Zonde. En natuurlijk heel onnodig, want overstappen naar goedkope energie is supersimpel!

Vind jouw goedkoopste energieleverancier

Wil je goedkope energie van de beste energieleverancier? Dan hangt het er vanaf wat voor jou de beste energieleverancier is. Vind je groen belangrijk? Heb je zonnepanelen? Wil je alleen stroom en geen gas? Je kunt je voorstellen dat er behoorlijk wat variaties mogelijk zijn. Daarom is het ook een enorme klus om dit allemaal handmatig uit te zoeken. En dat is nou net waarom veel mensen blijven slapen bij dezelfde energieleverancier. Teveel gedoe!

Simpel, snel en gratis energie vergelijken

Maar, overstappen naar de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw wensen is juist heel eenvoudig. En dat dankzij vergelijkingswebsites! Op deze sites vind je namelijk handige vergelijkers, waarin je alleen maar je postcode + huisnummer hoeft in te voeren en vervolgens je eigen energie opties kunt invoeren. Wil je uitsluitend stroom, moet deze groen zijn en heb je 3 zonnepanelen? Dan voer je dat in en krijg je een passend, onafhankelijk aanbod van de voor jou goedkoopste energieleverancier(s). Simpel toch?

Gratis overstap

Eenmaal een geschikte aanbieder van energie gevonden? Dan is overstappen via een Energievergelijker net zo eenvoudig. Je voert je gegevens in en je overstap wordt direct gratis geregeld, zodat jij er nauwelijks meer omkijken naar hebt. Veel plezier met besparen!